مهندس انصافي در اين ديدار با اشاره به ريشههاي تاريخي و فرهنگي ميان ايران و ارمنستان تاکيد کرد: به طور حتم گسترش مبادلات گردشگري ميان دو کشور همسايه، منجر به معرفي جاذبههاي فرهنگي و تاريخي ايران و ارمنستان خواهد شد.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني توسعه روابط گردشگري ميان دو کشور را مورد تاکيد قرار داد و گفت: دفتر اطلاع رساني گردشگري ايران در ارمنستان بايد برنامه ريزي هاي هدفمند و کلاني را در حوزه هاي اطلاع رساني، تبليغات، بازاريابي و جذب سرمايه گذاران حوزه هاي ميراث فرهنگي و گردشگري انجام دهد.
وي در ادامه از ايران به عنوان مقصدي امن و مهم براي گردشگران ارمني ياد کرد و يادآور شد که مناطق آزاد کشور از قبيل کيش و قشم، اصفهان، جلفا و قره کليسا مقاصد سفري مهمي براي گردشگران ارمنستان به شمار مي روند و دفتر اطلاع رساني ايران در اين کشور بايد از اين پتانسيل براي جذب گردشگران و توسعه روابط فرهنگي استفاده کند.
«کارن مارکاريان» نيز در اين ديدار با اشاره به جذابيت هاي کم نظير ايران در حوزه هاي گردشگري و فرصت هاي مناسبي که در حوزه هاي امنيت سرمايه گذاري وجود دارد، ابراز اميدواري کرد که با گشايش دفتر اطلاع رساني گردشگري جمهوري اسلامي ايران در ارمنستان، سرفصل هاي جديدي در توسعه مناسبات فرهنگي ميان دو کشور همسايه برداشته شود.
وي افزود: اميدواريم که با توزيع اقلام تبليغات گردشگري ايران در ارمنستان، گردشگران و سرمايه گذاران اين کشور با فرهنگ و تاريخ کهن ايران آشنا شوند.
بر اساس اين خبر نمايندگي هاي خارجي کانون، وظايفي چون هماهنگي انتشار اطلاعات گردشگري، ميراث فرهنگي، هنرهاي سنتي و صنايع دستي ايران در روزنامه ها و مطبوعات جهاني، برنامه ريزي تبليغاتي و معرفي فعالان صنعت گردشگري ايران، برنامه ريزي و برگزاري تورهايي آشناسازي ويژه فعالان بخش رسانه ، گردشگري و فرهنگي، مطالعه و بررسي بازار جهاني گردشگري، شناخت نيازها و انتظارات گردشگران در دو حوزه سفر و سوغات، تشکيل شبکه دفاتر خدمات مسافرتي در زمينه ارائه خدمات سفر به ايران، شناخت نيازها و انتظارات سرمايه گذاران در حوزه هاي ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري و ... را بر عهده دارند.
/115
انتهای پیام/